Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Τα εργαστήρια Τέχνης και Τεχνολογίας του IlioupolisOnline για τη σεζόν 2014-2015

Τα εργαστήρια Τέχνης και Τεχνολογίας του IlioupolisOnline για τη σεζόν 2014-2015
Το  IlioupolisOnline ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εργαστηρίων Τέχνης και Τεχνολογίας που θα λειτουργήσουν  για τη σεζόν 2014-2015 στο χώρο της κοινότητάς του, με ημερομηνία έναρξης Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.
Για ακόμη μία  χρονιά, το IlioupolisOnline συμβάλλει στον  πολιτισμό  προσφέροντας προγράμματα υψηλής ποιότητας στην Τέχνη και στην Τεχνολογία, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Ύστερα από την επιτυχία των προηγούμενων χρόνων  και λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις των πολιτών, φέτος εντάσσονται στο πρόγραμμα νέα εργαστήρια, σεμινάρια και workshops.
Τα μαθήματα γίνονται  υπό τη μορφή εργαστηρίων που η διάρκειά τους είναι ένα ή δύο έτη ή υπό τη μορφή σεμιναρίων και workshops  με διάρκεια 1 - 12 εβδομάδες.
Σε κάθε περίπτωση δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Ο χώρος της κοινότητας θα είναι ανοιχτός κάθε μέρα  πρωί (11-1.30) και απόγευμα  (6:30-9:30), για εγγραφές και διευκρινήσεις .
Επίσης την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου από τις 7.30 μμ σε Gala που διοργανώνει το IlioupolisOnline στο χώρο της κοινότητας, (Σκουφά 6 , Πλατεία Κανάρια, 163 46 Ηλιούπολη), θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να συζητήσετε με όλους τους δασκάλους των μαθημάτων.
Όλα τα εργαστήρια, σεμινάρια και workshops, βρίσκονται αναλυτικά στον διαδικτυακό τόπο  http://workshops.ilioupolisonline.gr/, όπου από φέτος μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας σε όποιο μάθημα ενδιαφέρεστε με online αίτηση.

Επίσης, μπορείτε να δείτε το εργαστήριο που σας ενδιαφέρει από τους παρακάτω συνδέσμους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου